Publicitat
La primera Fira del voluntariat d'Andorra serà el 28 de gener de 2023
Un moment de la reunió del comitè de voluntariat

La Ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, ha presidit aquest dimarts una nova reunió del Comitè Andorrà del Voluntariat (CAV), que es reprèn després de l’aturada a causa de la pandèmia derivada de la COVID-19.

Per a la ministra, “és molt important tornar a engegar el CAV, com una eina de promoció, assessorament i difusió en matèria de voluntariat”. També hi ha estat present la secretària d’Estat Teresa Milà.

En aquest sentit, cal recordar que el Comitè Andorrà del Voluntariat és l’òrgan de diàleg i cooperació entre els representants del ministeri, dels comuns i de les entitats que treballen amb voluntaris i voluntàries. En aquest cas, la trobada ha servit per renovar els càrrecs dels actuals membres que formen part de l’organisme.

Així, durant la reunió d’avui s’han tractat diferents punts com ara l’organització de la primera Fira del Voluntariat –que se celebrarà dissabte 28 de gener al Centre de Congressos d’Andorra la Vella–. Aquest esdeveniment té com a objectiu donar a conèixer la important tasca de les entitats del país, especialment les que, en el marc de les seves actuacions, fan accions amb voluntaris. Així doncs, la Fira, a banda d’aportar informació, servirà també com a punt de captació de nous voluntaris.

Finalment, la trobada d’avui ha servit per repassar les diferents accions que s’estan treballant des del ministeri per reconèixer la tasca de les persones voluntàries.

Font i foto: MI Govern d'Andorra

Publicitat

Col·laboradors i aliances

  • Andtropia
  • SAPIM

Un projecte de

  • Web Gestió
Desa
Preferències de l'usuari de cookies
Utilitzem galetes per garantir que obtingueu la millor experiència al nostre lloc web. Si rebutgeu l'ús de cookies, és possible que aquest lloc web no funcioni com s'esperava.
Acceptar-ho tot
Rebutja-ho tot
Llegeix més
Analítica
Eines utilitzades per analitzar les dades per mesurar l'eficàcia d'un lloc web i per entendre com funciona.
Google Analytics
Acceptar
Declinar